Η οινοποιία Τσιμπίδη στη Γράμμουσα Λακωνίας
Το οινοποιείο μας προέρχεται από την παλαιότερη αμπελουργική περιοχή της Λακωνίας, στελεχώνεται από έμπειρους αμπελουργούς και οινοποιούς .
Διαθέτουμε τοπικές ποικιλίες καθώς και ποικιλίες άριστα προσαρμοσμένες στο Λακωνικό μικροκλίμα.
Το οινοποιείο της οικογένειας Τσιμπίδη ξεκίνησε το 1992 από τον Παναγιώτη Τσιμπίδη ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Το πάθος μας και το μεράκι για το καλό κρασί μας οδήγησαν ψηλά με αποτέλεσμα το 1994 να προβούμε σε μια μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού και επέκτασης του οινοποιείου μας , ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στη συνεχόμενα αυξημένη ζήτηση.
Έτσι λοιπόν το οινοποιείο μας σήμερα λειτουργεί με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό όπου σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας προσφέρει μεγάλη ποικιλία κρασιών ξεχωριστής ποιότητας και γεύσης.
Το εδραιωμένο στο χώρο, οινοποιείο μας μετρά χρόνια ποιότητας και εμπιστοσύνης. Η νέα γενιά Τσιμπίδη έφερε την καινοτομία τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμφιάλωση, ακολουθώντας την εποχή και εκμεταλλευόμενοι τις
νέες τεχνολογίες συσκευασίας και διανομής προφυλάσσοντας έτσι το προϊόν μας, αλλά κυρίως διατηρώντας την παραδοσιακή σφραγίδα του τόπου μας.
Τα αμπέλια μας και οι συνεργαζόμενοι αγρότες συμβάλλουν στην αειφόρο καλλιέργεια καθώς υποστηρίζουμε σε βάθος την πρώτη ύλη χωρίς να την επιβαρύνουμε με χημικά συντηρητικά. - Τα κρασιά μας συντηρούνται από τα
φυσικά τους ζάχαρα και συστατικά γι' αυτό και προτείνουμε στους πελάτες μας περιορισμένη ποσότητα σε συχνά διαστήματα.
Η αποθήκευση του οίνου γίνεται σε ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές για την διατήρηση της θερμοκρασίας.
Ενώ τέλος, το οινοποιείο μας διαθέτει δικό του δίκτυο διανομής από ελεγχόμενο όχημα για την σωστή τοποθέτηση, ασφάλεια και διατήρηση του προϊόντος στο ακέραιο.
0
Χρόνια παραγωγής & εμπειρίας
0
Στρέμματα αμπελοκαλλιέργιας
0
Τόνοι ανά έτος
0
Φιάλες ανά έτος